Catering Wielkanocny 2023
Wielkanoc w tym roku wypada dość szybko, bo 9 kwietnia, więc jeśli planujecie zamówić sobie coś pysznego z Amuzy to można to zrobić już teraz! Obiecujemy, że włożymy całe swoje serce i starania aby to, co zaserwujecie swoim bliskim było pyszne, świeże i prawdziwe. Uwielbiamy gotować i chcemy się tą pasją dzielić z wszystkimi. Sami też uwielbiamy jeść i wszystko, co wychodzi z Amuzowej kuchni musi smakować też nam- innej opcji nie ma!
Nasz szef kuchni Paweł Wiśniewski wraz ze swoją ekipą codziennie dba o to, aby jedzenie, które tworzą było zawsze na najwyższym poziomie- bez ulepszaczy, bez wzmacniaczy smaku i drogi na skróty! Bo karmienie ludzi to dla nas ogromny zaszczyt.
Zapraszamy zatem do skorzystania z naszej oferty, znajdziecie w niej najlepsze pierogi na świecie lepione przez Panią Alinę, białą kiełbasę wytwarzaną na miejscu w Amuzie, porządny rosół z kury i szpondra wołowego, aromatyczne zrazy wołowe, autorskie ćwikła z chrzanem, sos tatarski i wiele więcej.
Zamówienia przyjmujemy drogą mailową:
Odbiór zamówień w sobotę 8 kwietnia. Serdecznie zapraszamy!